Van woensdag 22 mei t/m zaterdag 25 mei wordt voor het eerst de vierdaagse van de geestelijke begeleiding gehouden. Geestelijke begeleiding nodigt je uit om aandacht te schenken aan de bron waaruit jij leeft en helpt je om tot jezelf te komen. Waar vind je inspiratie? Wat is je verlangen? Wat geeft je leven zin en betekenis? Hoe kleurt dat je leven en je samenleven met anderen?
Geestelijke begeleiding maakt ruimte voor dit soort vragen. Dat gebeurt door middel van gesprekken, individueel of in een groep. Daarbij kunnen verschillende werkvormen ingezet worden zoals het lopen van een labyrint, meditatief schilderen, lectio divina, een pelgrimage. Ze helpen om aandacht te geven aan je
binnenkant. Op al deze manieren kun je stilstaan bij wat er werkelijk toe doet in je leven. Dat kun je gaan ontdekken tijdens de vier- daagse van de geestelijke begeleiding.

Dag van de geestelijke begeleiding op vrijdag 24 mei 2024 in Zwolle

Wat?           Kennismaking met geestelijke begeleiding in het voetspoor van Thomas aÌ Kempis (devotieviering, korte inleiding over Thomas aÌ Kempis als geestelijk begeleider, filmpje, geestelijke begeleidingsgesprek in de kring, maaltijd met het Rad van Moderne Devotie, devotiewandeling)

Wanneer?    Vrijdag 24 mei 10.00 uur Inloop en koffie, 10.30 uur start – 14.00 uur
Waar?         Oosterkerk en zalencentrum Bagijnehof, Koewegje 2, 8021 AG Zwolle
Wie?           Hans Tissink, Rita van Herk en Remko Veldman
Info:           Zelf lunch meenemen, opgeven bij Rita van Herk: herkvanrita@gmail.com
Kosten:       Vrijwillige bijdrage